Člani Društva prijateljev mladine Bistrica ob Sotli in Osnovna šola Bistrica ob Sotli smo že sedmo leto pripravili dobrodelno prireditev za šolski sklad naše osnovne šole.

Našim otrokom so se pridružili številni odlični domači glasbeniki, letošnja osrednja gosta pa sta bila Tjaša in Uroš Steklasa, ki sta prireditvi s svojo pozitivno energijo dodala kanček srčnosti.

Letos smo za socialno ogrožene družine zbrali 1.696 € na sami prireditvi, 3.250 € pa so različni donatorji nakazali na račun šolskega sklada.

Župan naše občine je s ponosom pozdravil vse nastopajoče in obiskovalce prireditve in ponovno opozoril na izjemne talentirane otroke in glasbenike, ki jih Bistrica ob Sotli premore. Ravnatelj šole se je v imenu članov Društva prijateljev mladine, v imenu kolektiva osnovne šole, v imenu vseh, ki so prireditev ustvarjali in v imenu vseh otrok, ki bodo pomoči deležni, iskreno zahvalil.

Letošnjo prireditev smo poimenovali Še kdo verjame. Jona in Tina, ki sta prireditev krmarili s prepletom izbranih misli, sta na koncu prireditve ugotovili, da še verjamemo…v dobre ljudi.

Obiskovalcem sta zaželeli prijetno potovanje….tako kot so otroci zapeli na prireditvi skupaj s Tjašo in Urošem: Glej ta naš svet, tako je lep, kot lepe sanje. Življenje imej za prekrasno potovanje.

Andreja Reher

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)